Viranşehir ilçe sağlık müdürlüğü tarafından Ceylanpınar caddesi Eski belediye binası ve PTT şubesi önünde kurulan Covid-19 mobil aşı noktasında randevusuz bir şekilde vatandaşlarımız aşı olabilmekte.
Özellikle randevu alamayanlatla birlikte yaşlı ve esnaf kesimin rağbet ettiği noktada doktor hemşire ve sağlık görevlileri hazır bulunuyor.
İlçe sağlık müdürü Vecdi Yıldırım haber sayfamıza yaptığı açıklamada ;
Viranşehirli vatandaşlarımızın yoğun kalabalık ve zorluk yaşamadan rahat bir şekilde aşı olabilmeleri için böyle bir uygulamayı devreye koyduk. Özellikle randevu almada zorluk çeken vatandaşlarımızın yanısıra kimsesiz yaşlı insanlarımız ve esnaflarımız için bu uygulamamız oldukça rağbet gördü.
Öyleki bir çok yaşlımız hem randevu alamadığı hemde sağlık ocağı ve hastaneye gidemediği için, bunun yanısıra esnaflarımız işinden dolayı bir türlü zaman bulamadığı için aşı olmakta zorlanıyordu bu uygulamamız onlar için büyük avantaj oldu.
Vatandaşlarımızı bu noktamızda sabah 09:00 akşam 17:00 arası Devlet hastanemizde gece 24:00 e kadar randevusuz aşı olmaya davet ediyoruz. Dedi.